Heb jij een enkele of misschien wel alle afleveringen van Goud van Brabant gezien? Vanuit je luie stoel, achter de televisie, op ons Youtube-kanaal, of een van onze andere social-mediapagina’s? Óf wellicht heb je een aflevering voorbij zien komen op een kanaal van onze fans. Hoe dan ook, we zijn razend benieuwd naar jouw mening. De ervaring van de kijker is voor ons ontzettend waardevol, omdat we hier veel van kunnen leren. We zouden het daarom hartstikke tof vinden als je onderstaande enquête in zou willen vullen. We beloven je: in slechts een paar minuutjes is het gefixt!

En: meedoen is ook nog eens hartstikke leuk. Je maakt namelijk kans op mooie prijzen. Op 31 januari verloten we 2 boeken getiteld ‘De kleine geschiedenis van Noord-Brabant voor dummies’ én een Podium Cadeaukaart ter waarde van 25 euro, te gebruiken voor talloze concerten en theateruitvoeringen in heel Nederland. De gelukkige winnaars ontvangen een mailtje.

Scroll naar beneden om de volledige enquête in te vullen en klik op ‘Verzenden’ om jouw antwoorden onze kant op te sturen. Weet je het antwoord op een vraag niet? Geen zorgen. Je kunt de door jou ingevulde enquête gewoon opsturen met de antwoorden op de vragen die je wél weet.

Alvast bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van Goud van Brabant? Volg dan onze social-mediakanalen (klik op de buttons hieronder) of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief