Ben jij een creatief Brabants talent met een tof idee om een verhaal van vroeger tot leven te wekken? Dan zoeken we jou! Stuur je idee in en wie weet hoor jij tot de twintig makers die de kans krijgen om hun idee uit te voeren met ondersteuning van 1.000 euro en een professionele coach. We helpen je contact te leggen met gerenommeerde instellingen en organisaties voor het lenen van kostuums, props of een locatie.

Hoe je het verhaal gaat verbeelden, is aan jou. Jij bepaalt of het een videoclip, fictie, film, animatie, docu, fotoreportage, theaterstuk of andere kunstvorm is. Voor welke vorm je ook gaat, het is de bedoeling dat de uitwerking uiteindelijk op film wordt gezet. Deze film moet minimaal twee minuten en maximaal vier minuten duren. Lees hier meer over hoe je mee kan doen! 

Uit de twintig producties kiezen we er tien die eind dit jaar getoond worden in het tv-programma Goud van Brabant op Omroep Brabant. Alle producties worden via diverse kanalen online verspreid. De absolute topper wint ook nog 3.000 euro productiebudget voor een eigen nieuw project! Bekijk hier de filmpjes van 2018

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief