Beschrijf je idee op twee pagina’s en stuur het in via creatieftalent@goudvanbrabant.nl vóór 31 maart 2019. Hoe je het verhaal gaat verbeelden, is aan jou. Jij bepaalt of het een videoclip, fictie, film, animatie, docu, fotoreportage, theaterstuk of andere kunstvorm is. Voor welke vorm je ook gaat, het is de bedoeling dat de uitwerking uiteindelijk op film wordt gezet. Deze film moet minimaal twee minuten en maximaal vier minuten duren.

Criteria inzending

Wat hebben we allemaal nodig voor jouw inzending (maximaal twee pagina’s):

  • Welk verhaal wil je verbeelden?
  • Hoe wil je dit gaan verbeelden?
  • Met wie wil je dit gaan doen?
  • Wat zijn de kosten?
  • Wat heb je nodig of welke hulp kun je gebruiken om je idee uit te voeren?
  • Wat voor projecten heb je eerder gedaan? (Graag ontvangen we materiaal van één project)

Ben je al met een verhaal uit het Brabants verleden bezig, dan mag je dit gebruiken. Voorwaarde is dat het project nog nergens getoond is.

Voor inspiratie kun je kijken op brabantserfgoed.nl. Zien wat de winnaars van vorig jaar voor toffe filmpjes hebben gemaakt? Kijk dan hier.

Procedure

Uiterlijk 15 april 2019 maakt een onafhankelijke jury een selectie van de beste ideeën uit alle inzendingen. De bedenkers van deze ideeën krijgen kort daarna bericht. Er zal met deze bedenkers een kick-off zijn op donderdagavond 18 april 2019. Tijdens deze avond kun je kennis maken met je coach en met elkaar. Eind augustus 2019 moet je filmpje klaar zijn.

Vragen over inzendingen en het programma kun je via ons contactformulier stellen, je kunt ook een mailtje sturen naar creatieftalent@goudvanbrabant.nl.

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief